web4democracy: Διαφάνεια: Γίνε εθελοντής για τη διαφάνεια


web4democracy: Διαφάνεια: Γίνε εθελοντής για τη διαφάνεια

Εδώ και έξι μήνες εθελοντές μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, νέα παιδιά με φρεσκάδα και ζέση εργάζονται συστηματικά για να προετοιμάσουν το έδαφος , ώστε να γίνει εφικτή η Διαφάνής και Ανοικτή Διακυβέρνηση απο το ΠΑΣΟΚ , αφού υπήρχε ένας ανοιχτός διάλογος με όλους τους πολίτες. Μετά απο πολλές ώρες ιδιαίτερα γόνιμης συνεργασίας, οι προτάσεις των Εθελοντών για τη Διαφάνεια και την Ανοικτή Διακυβέρνηση είναι πλέον ανοικτές για δημόσιο σχολιασμό στο διαδίκτυο. Οι Εθελοντές που συντόνισαν τη δράση δημιούργησαν έναν ιστοχώρο στο ethelontes.pasok.gr/diafaneia. Εκεί μπορείς να διαβάσεις και να σχολιάσεις τις προτάσεις των εθελοντών για τον τρόπο που μπορεί να «στηθεί» και να υλοποιηθεί μια κυβερνητική ιστοσελίδα διαφάνειας από την αυριανή διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με σκοπό τη δημοσίευση στο διαδίκτυο όλων των αποφάσεων για κάθε διοικητική μονάδα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΗΛΑΔΗ????????????????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η μονη λυση για να φτιαξουμε κρατος ειναι ,,,μεχρι ενος σημειου η αυτοδικια (κατα νομικη ορολογια).και εξηγουμαι ,,,πριν οι αμερικανοι φτιαξουν κρατος και δημοκρατιες και 4η Ιουλιου "καθαριζαν" στα 11 βήματα με τα COLT KAI TA 45αρια...You now???/?
O διαχωρισμος κρατους και εκκλησιας πρεπει να γίνει στην πραξη.....αλλα και στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ..δηλ...ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...γκε-γκε.
Πρεπει να το παρουμε χαμπαρι δεν υπααρχει καμμια διαφορα στην ταμπελα του ανθρωπου γαλαζιου ή πρασινου ....αλλα στον ιδιο τον ανθρωπο ,,στο κατα ποσο θα γινει αρεστος στην παρεα την πρασινη ή την γαλάζια!!!!.
Αντε και γινεται μια παρεα γαλαζια για την διαφανεια,,,στο τελεος θα μαλωνουν ποιανου η διαφάνεια ειναι .......διαφανεια..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καποτε "θυμωσες" για το τι θελουμε ,εμεις οι δεξιοι και μπαινουμε στο blog σου ,,και σχολιαζουμε ,,αφου δεν μας αρεσει,,εσυ γιατι αφου εχεισ τον χωρο σου ,,προπαγανδιζεις σε αλλους χωρους,,,ευτυχως ...εεσυ εραψες μικρο κοστουμι!!!!!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ