ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ -ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Γεννήθηκα το 1958 στο Διδυμότειχο Έβρου. Τελείωσα το γυμνάσιο και λύκειο στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια φοίτησα στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποφοιτώντας εργάστηκα αρχικά ως καθηγητής στη Θεσσαλονίκη ενώ εδώ και 25 χρόνια ζω στην Αλεξανδρούπολη και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγητής φυσικής – φροντιστής.

Ως ενεργό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, δραστηριοποιήθηκα στο συνδικαλιστικό χώρο των φροντιστών καθώς διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φροντιστών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Με κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια, ανέπτυξα στη συνέχεια έντονη πολιτική δράση από τις θέσεις του Γραμματέα Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Αλεξανδρούπολης, του μέλους της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Έβρου.

Για την τριετία 2003-2005 ήμουν εκλεγμένος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Έβρου, στη συνέχεια Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Οι πολίτες του Έβρου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν, στις εκλογές του 2006 για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, νομαρχιακό σύμβουλο Έβρου. Από τη θέση αυτή και ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας της Νομαρχίας Έβρου συνεχίζω να υπηρετώ έως και σήμερα τον λαό του Έβρου.

Είμαι μέλος του συλλόγου Αινιτών Αλεξανδρούπολης, της Unicef και της Action Aid. Είμαι παντρεμένος με τη Στάμου Μαρία και έχω δύο παιδιά τη Νάντια, απόφοιτη Νομικής και το Μανώλη, φοιτητή Φυσικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ