ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

Στη Νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου συζητήτηκαν οι υποψηφιότητες όσων αυτοπροτάθηκαν ή προτάθηκαν σαν υποψήφιοι για βουλευτές του Ν. Έβρου και είναι οι παρακάτω: (Με αλφαβητική σειρά)
ΑΛΙΜΟΥΔΗΣ
ΒΑΒΙΑΣ
ΓΚΟΥΓΚΗΣ
ΖΑΠΑΡΤΑΣ
ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΖΟΥΔΗΣ
ΜΠΙΤΣΑΚΙΔΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΡΕΝΤΑΡΗ-ΤΕΝΤΕ
ΣΠΙΤΑΛΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ
ΤΣΑΟΥΣΗ
ΦΩΤΕΙΑΔΗΣ
Το ψηφοδέλτιο με τους τελικούς υποψηφίους θα αποφασιστεί απο την αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του κινήματος, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.
Φυσικά στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται ο νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρήστο,
περιμένω και το σχόλιο σου για τα ονόματα...

εγω προσωπικά περίμενα καλύτερες επιλογές...

Κώστας
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Κώστα , δε μιλάμε ακόμα για επιλογές. Αυτά είναι τα ονόματα όσων ενδιαφέρθηκαν να είναι υποψήφιοι ή προτάθηκαν και δέχτηκαν να συζητηθεί η υποψηφιότητά τους. Δε μπορεί κανείς να συζητήσει ή να προτείνει οποιονδήποτε, αν ο ίδιος δεν θέλει να εμπλακεί σ΄αυτή τη διαδικασία.
Δεν θα σχολιάσω κάθε όνομα, γιατί φοβάμαι μην αδικήσω κάποιους απ΄αυτούς που δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά και για να μην υπάρξει καμμία παρεξήγηση σε ότι αφορά την ύπαρξη και τον τρόπο λειτουργίας του μπλόγκ μου.
Θα είναι φυσικά ανοιχτό σε όλους (και τους υποψήφιους, που θα μας κάνουν την τιμή) να διατυπώνουν τη γνώμη τους στα θέματα της πολιτικής αντιπαράθεσης, όμως σε καμμία περίπτωση σε ζητήματα που άπτονται των προσωπικών τους δεδομένων, ειδικά αν είναι ανώνυμα.
Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να αναρτήσω το βιογραφικό κάθε υποψηφίου, όπως θα το διατυπώσει ο ίδιος, όταν ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο, για να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να γνωρίζουμε περι τίνων πρόκειται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αλλον δεχεσται!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
το αι με Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΧ!