Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


    Η ιστοσελίδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας. είχε δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πλέον έχει εμπλουτιστεί με άφθονο υλικό, τόσο για τα προηγούμενα Σχολικά έτη  (από το 1996), όσο και για τις τρέχουσες δράσεις της Σχολικής οικογένειας, ώστε να είναι ένας χρήσιμος τόπος για τους τωρινούς μαθητές και τους γονείς τους, καθώς και όλους όσοι αποφοίτησαν απο το Σχολείο μας.
Θα βρει κανεις:
  • Όλα τα λευκώματα των τελειόφοιτων μαθητών από το 1999 ,
  • Υλικό για τα μαθήματα από τους καθηγητές του Σχολείου μας
  • Πληροφορίες για τις πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, καλλιτεχνικές κ.α. δράσεις της Σχολικής μας κοινότητας, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό,
  •   Εγκυκλίους  και ανακοινώσεις του Σχολείου, που  αφορούν τους γονείς,
  •  Ανακοινώσεις, που  αφορούν τους μαθητές.
Το πιο σημαντικό όμως για μας είναι, ότι ανοίγουμε ένα διάλογο του Σχολείου με την κοινωνία της πόλης μας δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να επικοινωνήσουν με τη Σχολική μας οικογένεια, καθώς επίσης μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε τις ιδιαίτερες ικανότητες των μαθητών μας σε όλους τους τομείς πέρα απο την επίδοσή τους στα μαθήματα. Μαζί με τους άριστους μαθητές υπάρχουν ανάμεσά τους καταπληκτικοί μουσικοί, ζωγράφοι, καλλιτέχνες, αθλητές, οργανωτικά μυαλά, επικοινωνιακοί τύποι, κ.α. που χρωματίζουν την κοινωνία μας και γίνονται επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους χωρίς ποτέ να περάσουν τις πόρτες των Πανεπιστημίων. 

 Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι:
http://2lyk-orest.evr.sch.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ