Η πρώτη απόφαση υπουργού σε δημόσια διαβούλευση


Η συμμετοχική Δημοκρατία στην πράξη. Ο υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης θέτει την πρόταση νόμου, που αφορά τη χρήση των κρατικών αυτοκινήτων σε δημόσια συζήτηση. Ο καθένας μας μπορεί να διατυπώσει τη γνώμη του και να προτείνει αλλαγές ή βελτιώσεις στον προτεινόμενο νόμο. Αποτελεί ακόμα μια ευκαιρία για όλους μας να γνωρίσουμε με λεπτομέρειες το σχετικό νόμο και να διαβάσουμε απόψεις ειδικών και μη για το θέμα από όλες τις οπτικές του γωνίες.
Μια καινοτομία, που πιστεύουμε ότι θα έχει συνέχεια για όλα τα σχέδια νόμου και των άλλων υπουργείων, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουμε τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης των συζητήσεων που θα γίνονται. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διάβαζα και απόψεις βουλευτών, πολιτευτών κ.λ.π. της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης για να μπορώ με την άνεσή μου να κρίνω τις θέσεις τους χωρίς να χρειάζεται να τσακώνονται και να κοκορομαχούν στα κανάλια των ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:
Καθιέρωση ανωτάτου ορίου κυβισμού Κρατικών Αυτοκινήτων και άλλες διατάξεις
(Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2009 )

Την εισαγωγή του Υπουργού, ολόκληρο το σχέδιο νόμου, την
KYA 543_5543_2000 (φεκ376_β), που πρόκειται να καταργηθεί, καθώς και τα σχόλια και τις προτάσεις των πολιτών - χρηστών του διαδικτύου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Σχόλια

Ο χρήστης phlou...flis είπε…
και όπως διάβασα και άκουσα υπάρχουν και πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για το θέμα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΧ!