ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ -ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ

Ενδιαφέροντα νέα απο τα ξένα στο fimotro.
Έχουμε και λέμε:

L-MUNDO

EL-PAIS

LE-MONDE

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ LADBROKES

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ" ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.

ΠΑΣΟΚ 41-43%
Ν.Δ. 34-36%
ΚΚΕ 7-8%
ΛΑΟΣ 5-6%
ΣΥΡΙΖΑ 3-4%
ΟΙΚ. ΠΡ. 1,5-2,5%
ΛΟΙΠΟΙ: 2-4%

ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
natos pali...o anajiopistos
Ο χρήστης Makiaveli είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Makiaveli είπε…
Φιλε Χρήστο, θα τολμήσω να κάνω κι εγώ προγνωστικά, που δεν απέχουν πολύ (σχεδόν καθόλου) απο τα δικά σου και μάλιστα χωρίς εύρος τιμών:

ΠΑΣΟΚ: 42,0
Ν.Δ. : 36,5
ΚΚΕ : 7,8
ΛΑΟΣ : 5,7
ΣΥΝ : 4,0
ΟΙΚΟΛ: 2,5
ΛΟΙΠΑ: 1,5

Αν επαληθευτούν τα παραπάνω προγνωστικά (μου) και συμφωνα με τους προχειρους υπολογισμούς μου, το ΠΑΣΟΚ θα έχει 153 έδρες (εκτός αν κάνουν το θαύμα οι Οικολόγοι και πιάσουν 3% οπότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει 150-151 έδρες...)

Φίλε Χρήστο, μέχρι σήμερα "καλά" μας τα έλεγε ο αρχηγός σας. Από αύριο όμως θα κληθεί να εφαρμόσει ότι υποσχέθηκε. Για μας τα δύσκολα τελειώνουν αύριο, με δυσάρεστο βέβαια τρόπο. Για σας όμως, τα δύσκολα αρχίζουν από Δευτέρα. Κι εγώ - όπως σου είπα και σε μεταξύ μας συζήτηση - δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον...
Μακάρι να διαψευστώ.

αγωνιστικούς χαιρετισμούς
από το απέναντι στρατόπεδο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ..
ΕΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΙΣΩΣ ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Χι.Χι. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ????ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ????ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ....ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...

ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 40,50

πασοκ 37,60

ΚΚΕ 8,30

ΛΑ.ΟΣ 5,20

ΣΥΡΙΖΑ 4,60

ΟΙΚ.ΠΡΑ. 2.20

ΛΟΙΠΑ 1,60
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Αγαπητέ (με όλη τη σημασία της λέξης) φίλε Makiaveli. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι βρισκόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Νομίζω ότι και οι δυό οραματιζόμαστε μια Ελλάδα , όπου θα ισχύουν τα αυτονόητα. Μια Ελλάδα που δεν θα ξεχωρίζει τα παιδιά της σε μπλέ , πράσινα , κόκκινα, ροζ κ.λ.π., ένα κράτος που θα λειτουργεί για τους πολίτες και όχι σαν λάφυρο στα χέρια των νικητών, μια κοινωνία όπου όλοι θα αισθάνονται πως αντιμετωπίζονται δίκαια. Μπορεί να διαφωνούμε στους τρόπους και τα μέσα που θα φτάσουμε σ΄αυτούς τους στόχους, να εμπιστευόμαστε ή όχι τους πολιτικούς ηγέτες που μπαίνουν μπροστά γιαυτούς του στόχους και σ΄αυτά τα πεδία επιβάλονται οι αντιπαραθέσεις και οι αντίθετες απόψεις. Τα ίδια πράγματα , προπάντων όταν δεν είναι ομοιόμορφα, είναι φυσικό να φαίνονται διαφορετικά κοιτάζοντάς τα απο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Γιαυτό και εκτιμώ τους ανθρώπους που με θάρρος και ειλικρίνεια περιγράφουν τα πράγματα απο τη δική τους μεριά. Μας φαντάζομαι λοιπόν στο ΙΔΙΟ πολιτικό εργαστήρι να μελετούμε και να ερευνούμε τα πράγματα κοιτάζοντάς τα απλά απο διαφορετικές θέσεις. Περιγράφουμε με ειλικρίνεια αυτό που βλέπουμε απο τη δική μας μεριά.
Πράγματι για μας τώρα ξεκινούν τα δύσκολα και τα πρώτα δείγματα γραφής δεν θ΄αργήσουν να δοθούν. Τα λέμε πάλι στην πορεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
natos pali ..o agaphtos
Ο χρήστης Makiaveli είπε…
Φιλε ανώνυμε,

διάβασα προσεκτικά αυτά που γράφεις και μπορώ να σου πω ότι με έπεισες ότι δεν δικαιούμαι την ταμπέλα του Νεοδημοκράτη, επειδή δεν "προβλέπω" άνετη αυτοδυναμία της Νεας Δημοκρατίας σε αυτές τις εκλογές, όπως κάνουνε οι "Γάλλοι" και οι "Γερμανοί". Οπότε και την επόμενη φορά που θα σου ζητήσω "ταμπέλα", σου συνιστώ να μη μου τη δώσεις.

Η ηττοπάθεια που πολύ εύκολα αναφέρεις έχει να κάνει με το αν κάποιος παρατάει ή όχι τον αγώνα όταν έρχονται τα δύσκολα. Δεν έχει καμία σχέση με ψεύτικη προπαγάνδα. Ούτως ή άλλως, αμφιβάλω αν κι αυτή θα έφερνε αποτέλεσμα, 15 ώρες πριν απο τις εκλογές, με μόλις 1,5% αναποφάσιστους (εκτός αν νομίζεις ότι θα διαβάσουν το σχόλιο μου και θα πάνε καρφί στο ΠΑΣΟΚ...)

Πέρα από τα παραπάνω - με ταμπέλα νεοδημοκράτη ή όχι- όταν ζητείται η γνώμη μου θα μου επιτρέψεις να την εκφέρω, είτε αυτό αρέσει, είτε όχι, και σίγουρα άσχετα από το τι σχόλια κάνει ο συνομιλητής. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν απλά συμβιβασμός...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΟΧΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Χ.Χ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΨΕΥΤΙΚΑ????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ... ΤΟΥ ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Η ΑΛΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ...
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....................
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Ανώνυμε, μην πυροβολείς το Makiaveli. Αν είχατε πολλούς σαν κι αυτόν σε βεβαιώ ότι και στις δημοσκοπήσεις θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Μου φαίνεται όμως ότι οι Νεοδημοκράτες του δικού σου τύπου περισσεύουν και αυτό δεν είναι ανεξάρτητο απ΄αυτά που θα δούμε την Κυριακή το βράδυ.
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Ανώνυμε, ΟΛΕΣ οι Πρεσβείες σε πληροφορώ ότι αναθέτουν σε εταιρίες να κάνουν δημοσκοπήσεις για να ξέρουν τι τους γίνεται. Αυτό γινόταν και θα γίνεται στο μέλλον.
Ο χρήστης Makiaveli είπε…
Φιλε μου ανώνυμε,

ζητώντας συγνώμη απο τον Χρήστο που χρησιμοποιούμε το ιστολόγιο του για "εσωκομματικό" μας διάλογο, και φυσικά χωρίς ο διάλογος αυτός να έχει σχέση με εσωστρέφεια (μην χαίρεσαι φιλε Χρηστο! :),

πιστεύω ακράδαντα πως η άποψη μας, όποια και να είναι αυτή, πρέπει να εκφέρεται ως έχει, ανεξάρτητα από το τι λέει ή κάνει ο "αντίπαλος". Αλλωστε, ο ίδιος ο Καραμανλής, προτίμησε τη γλώσσα της δυσάρεστης αλήθειας την στιγμή που - κατά τη γνώμη μας - ο Παπανδρέου τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ο ίδιος ο Καραμανλής παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και μπράβο του για αυτό. Γιατί εμείς να φερθούμε διαφορετικά?

Το Πασοκ, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μπροστα στις δημοσκοπήσεις με μεγάλη διαφορά. Μακάρι η κατάσταση να έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Προφανώς η κατάσταση αυτή "βολεύει" το ΠΑΣΟΚ οπότε και κάνει ότι μπορεί για να τη διαδώσει. Για τον ίδιο λόγο εμείς δεν κάνουμε αναφορές στις δημοσκοπήσεις. Δεν σημαίνει όμως οτι οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι ψεύτικες.

Για να το πω απλά. Οι "Πασόκοι" δεν θα δίσταζαν να βάλουν στοιχημα στη νικη του ΠΑΣΟΚ. Εμείς θα είμασταν λιγο διστακτικοί να πονταρουμε στη νίκη της ΝΔ. Σε τέσσερα χρόνια το πολύ - προσωπικά το βλέπω σε κάποιους μήνες - θα ξαναγίνουνε εκλογές. Ας έχουν διορθωθεί μερικά πράγματα απο την πλευρά μας, για να μπορούμε να ποντάρουμε κι εμείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
natos pali....o sinigoros..

ΑΓΑΠΗΤΕ Χ.Χ.
Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ..ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΝΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΟΥ..

18-9-2007 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ...
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ???????????????????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ-Χ.Χ.

-ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

-Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ BLOGS ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!
ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

-ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥ ΑΞΥΡΙΣΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

-ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ.ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΗ)ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 15 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΥΤΟΙ,(ΟΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ!!!

-ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ???

-ΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ??????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.....ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ..
ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΟΛΑ = Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Ανώνυμε 3 Οκτώβριος 2009 9:41 μμ
Τα ομολογώ όλα!!! Με αποκάλυψες!!! Λύθηκε πλέον και η δική μου απορία. Δεν ήξερα με ποιόν έχω να κάνω! Τώρα τα ξέρω όλα.Σίγουρα πρόκειται για το μεγαλύτερο σαϊνι που διαθέτει η Ε.Υ.Π.
Εμπρός λοιπόν, αποκάλυψε στον Ελληνικό λαό, ότι ο πρώην συντονιστής της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ορεστιάδας δεν είναι παρά ένας κοινός πράκτωρας της Αμερικής μεταμφιεσμένος σε αθώο μπλοκέρ!!!! Είναι η ίδια Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Προλαβαίνεις να ανατρέψεις τα δεδομένα. Βγαίνει ο Κουμουτσάκος αύριο πρωί-πρωί , κάνει τη συνταρακτική αποκάλυψη στον Ελληνικό λαό και κερδίζει τις εκλογές η Ν.Δ.!!!
Ήμουν πραγματικά άτυχος . Κατέρρευσαν όλα τα σχέδιά μου λίγο πριν απο το θρίαμβο.Κρίμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
natos pali..

krima se sena

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΧ!