Εκλογές 2015

Από τον Γρηγόρη Παπαϊωάννου


 Π Α Μ Ε!!  Όπως το 1974. Με αρχές, με αξίες, με ιδέες και θέσεις, με πρωτοπορία.
Και τότε διασπαστές μας λέγανε γιατί δεν βολευτήκαμε στην ένωση κέντρου του κ. ΜΑΥΡΟΥ και του κου ΖΙΓΔΗ. Δημιουργήσαμε από το πουθενά ένα πατριωτικό , σοσιαλιστικό κίνημα, που μαζί με την κοινωνία, που μέχρι τότε ήταν εκτός παραγωγικής διαδικασίας, εκτός δημοσίου, εκτός δικαστικού σώματος και εκτός των ένστολων τμημάτων της κοινωνίας μας, οδηγήσαμε την χώρα μας και το λαό μας σε μέρες ευημερίας, διεθνούς καταξίωσης και την παραδώσαμε ισχυρή να κάνει τους καλύτερους ολυμπιακούς αγώνες και στο ευρώ. Αλλά όπως πάντα έτσι και σε μας εισχώρησαν άτομα, φιλοδοξίες, κλέφτες και απατεώνες που καταξευτέλισαν τις αξίες μας, που αφού πλούτισαν, προσωποποίησαν την εξουσία τους, έκαναν στροφή δεξιά και αγκαλιάστηκαν με τα κάθε λογής συμφέροντα και μηχανισμούς. Έτσι παραδίνοντας την εξουσία στην δεξιά και τον κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ η χώρα δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα από τους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ μέχρι που βάλτωσε .Και τότε ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ, όπως ιστορικά την κάνουν μετά από κάθε καταστροφή.
Σαν Έλληνες , θυμώσαμε, πονέσαμε και πάνω στην παραζάλη μας στείλαμε σε λάθος άνθρωπο τον λογαριασμό. Ο πραγματικός ένοχος λουφάζει και περιμένει να προστρέξει ο  λαός σ’ αυτόν. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ.
Πάλι τώρα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στο νέο ξεκίνημα με καθαρούς ανθρώπους, ιδέες, αρχές και σοσιαλιστική προοπτική ή θα πάμε με τους εξουσιομανείς, αχόρταγους της εξουσίας, ακολουθήματα της δεξιάς και Ηρακλείς της κάθε λογής διαπλεκόμενους, συνωμότες και ανατροπείς εκλεγμένων κυβερνήσεων.
 

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «ΠΑΜΕ!! πάμε με το κίνημα, όπως παλιά και θα δικαιωθούμε. Τουλάχιστον δεν θα ντρεπόμαστε.»



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ