Αλλάζουμε την Ευρώπη

Αλλάζουμε την Ευρώπη
του Χρήστου Μυρωνίδη
IUSY Students' Working Group Coordinato

Στις14 Φεβρουαρίου 2009, ξεκινησε η πανευρωπαίκή καμπάνια των Ευρωπαίων Νέων Σοσιαλιστών (ECOSY - Young European Socialists) για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Η καμπάνια περιλανβάνει τη διακήρυξη (μανιφέστο) της ECOSY, καθώς και μία συμβολική κίνηση για τη συλλογή υπογραφών από όλη την Ευρώπη, με στόχο το "Universal Erasmus" - "Erasmus για όλους". Το αίτημα είναι απλό: Ζητούμε από την ΕΕ, όλοι οι νέοι άνθρωποι να έχουν το δικαίωμα, αλλά και τη δυνατότητα, να ταξιδέψουν, να ζήσουν, να εργαστούν ή να σπουδάσουν για τουλάχισον 6 μήνες, σε μία χώρα-μέλος της ΕΕ διαφορετική από αυτή στην οποία κατοικούν.

Σήμερα, από τα 90.000.000 νέων της ΕΕ, μόνο 300.000 έχουν αυτή τη δυνατότητα....Η καλύτερη διαχείριση του προϋπολογισμού που η ΕΕ αφιερώνει στη νεολαία, θα μπορούσε να αυξήσει αυτόν τον αριθμό σε 45.000.000 (50%!) έως το 2020.

Αν λοιπόν συμφωνείτε, αν πιστεύετε και εσείς ότι όλοι οι νέοι άνθρωποι αξίζουν και πρέπει να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή εμπειρία, πάρτε μέρος στην καμπάνια, υπογράψτε μέσω του site www.universalerasmus.eu, και διαδώστε την όσο μπορείτε!

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή !
14 Φεβρουαρίου - 7 Ιουνίου 2009 : Αγαπάμε την Ευρώπη - Αλλάζουμε την Ευρώπη !
Αναρτήθηκε από gpapoul

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ