ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Κάναμε έναν αγώνα τίμιο, καθαρό , χωρίς χτυπήματα κάτω απο τη μέση για τους πολιτικούς μας αντιπάλους και υποδειγματικό πολιτικό πολιτισμό. Σεβαστήκαμε απόλυτα τους πολίτες , στους οποίους απευθυνθήκαμε χωρίς να γίνουμε   φορτικοί, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι.  Ένα μεγάλο μέρος των συνδημοτών μας πίστεψε στην ειλικρίνεια των προθέσεών μας και μας  στήριξε . Δώσαμε διέξοδο  στην ελπίδα για κάτι καλύτερο για τον τόπο.
  Χάσαμε. Ευχόμαστε να μη χάσει και ο τόπος. Ο Δήμος απέκτησε τη Δημοτική Αρχή που του αξίζει. Θέλουμε  και ευχόμαστε  να πετύχει και να δικαιώσει την πλειοψηφία των πολιτών που την εμπιστεύθηκε. Εμείς , αυτοί που εκλέχθηκαν  Δημοτικοί  Σύμβουλοι  στην αντιπολίτευση, αλλά και όσοι συμμετείχαμε στον προεκλογικό αγώνα θα συνεχίσουμε να  αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας.
   Ευχαριστώ , όσους με στήριξαν σ' αυτή την προσπάθεια. Απ' αυτό το ταξίδι προσωπικά  βγήκα πολύπλευρα κερδισμένος. Ανανεώθηκαν παλιές φιλίες, δοκιμάστηκαν  αυτές που υπάρχουν σήμερα και γνώρισα πολλούς ακόμα ενδιαφέροντες ανθρώπους. Εμπεδώθηκε η πεποίθησή μου ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα  γιαυτό τον τόπο. Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί,  που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε πάλι μαζί σε νέους αγώνες  για έναν καλύτερο κόσμο για μας και τα παιδιά μας.

 Καλή επιτυχία στο Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχόλια

Ο χρήστης Nikos Lioliopoulos είπε…
Ποτε δεν πιστευα οτι μας διοικουν αυτοι που μας αξιζουν... Συγχαρητηρια για τον αγωνα.
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Οκ , Νίκο, διορθώνω:

"Ο Δήμος απέκτησε τη Δημοτική Αρχή που αξίζει στην πλειοψηφία των πολιτών..."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ