ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΥΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΟΝΟ; ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΛΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΙΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ! ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ..... ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ! ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Αγαπητέ Pas,
H ερώτησή σου απευθύνεται σε εντελώς ακατάλληλο άνθρωπο για να σου την απαντήσει. Αν θέλεις τον ορισμό , τι είναι δεκανίκι ευχαρίστως να πω την άποψή μου. Το δεκανίκι είναι ένα κομμάτι ξύλο , που στηρίζει τον κάτοχό του, ανεξάρτητα απο τις σκέψεις και πράξεις του. Τέτοιο αντικείμενο δεν υπήρξα ποτέ , ούτε χρειάστηκε να αναζητήσω για οποιαδήποτε χρήση.
Στην πολιτική υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν τις ίδιες ή παρόμοιες απόψεις σε διάφορα θέματα και συνεργάζονται μεταξύ τους για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Τότε φτιάχνουν ομάδες, Συλλόγους , παρατάξεις, κόμματα και λειτουργούν μέσα σ' αυτά και αποφασίζουν για τη δράση τους μέσα απο συζητήσεις, όπου αναπτύσσονται τα υπέρ και τα κατά της κάθε δράσης και βρίσκεται η κοινή συνισταμένη, που την υποστηρίζουν πλέον όλοι. Όταν κάποιος θεωρεί , ότι η ομάδα που ανήκει δεν τον εκφράζει πια, τότε αποχωρεί απ' αυτήν και πάει σπίτι του ή παίρνει το ρίσκο να φτιάξει άλλη. Οι επιλογές του καθενός κρίνονται και τα κέρδη ή οι ζημίες λογαριάζονται στον καιρό τους. Δεν υπάρχουν σωστές ή λαθεμένες επιλογές. Υπάρχουν απλά ΕΠΙΛΟΓΕΣ, που χαρακτηρίζονται εκ των υστέρων σωστές ή λαθεμένες , ανάλογα με τα αποτελέσματα , που έχουν.
Με αυτή την έννοια λοιπόν, αν οι απόψεις, οι σκέψεις και οι δράσεις μου δεν συγκινούν κανέναν, τότε δικαίως δεν πρόκειται να γίνω ποτέ αρχηγός και καλά να πάθω, γιατί δυστυχώς δεν έχω και τίποτα άλλο που θα συγκινούσε κάποιους να μετατραπούν σε πιστά "δεκανίκια" μου. Εν πάση περιπτώσει ο ρόλος του "αρχηγού" διαπίστωσα ότι δε μου πάει και προτιμώ μάλλον το ρόλο του γραφικού "Δον Κιχώτη" που γράφει, όποτε θελήσει, ότι του κατέβει, για να κινούνται οι φαιές μας ουσίες. Δε χρωστάω, ούτε με χρωστάει τίποτα κανείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ
ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙΑ
ΚΛΠ.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ " ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΥΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ΜΠΑΜ!!! ΒΡΗΚΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ!
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Ο Λευτέρης έκανε μία επιλογή. Πρέπει να κρίνεται γιαυτή την επιλογή του, σαν άνθρωπος αυτεξούσιος, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς μαζί του. Η λάσπη και οι κριτικές με βάση τα σενάρια που έχει ο καθένας στο μυαλό του είναι απαράδεκτα. Οι πολιτικές πράξεις των Δημόσιων προσώπων πρέπει να ελέγχονται , αν είναι χρήσιμες για το κοινωνικό σύνολο και στη βάση αυτή και μόνο πρέπει να αξιολογούνται. Ο Λευτέρης είχε το θάρρος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την επιλογή του, ζυγίζοντας ο ίδιος με τα δικά του κριτήρια τα υπέρ και τα κατά.
Κρίνοντας πολιτικά και μόνο την κίνησή του θα διαφωνούσα για ένα και μόνο λόγο: Την ομάδα που ψήφισα να με εκπροσωπεί στο Δήμο τη θέλω να λειτουργεί συλλογικά, δημοκρατικά, αποφασιστικά. Αν οι τρεις είχαν σοβαρές διαφωνίες για τη στάση που θα κρατούσαν, μπορούσαν να πάνε το θέμα σε ένα διευρυμένο παραταξιακό Συμβούλιο και να παρθούν Συλλογικές αποφάσεις. Οι προσωπικές πολιτικές συνήθως οδηγούν σε ίντριγκες και διαπροσωπικές διαμάχες , που καθόλου δεν απασχολούν τους πολίτες , απεναντίας μάλιστα τους οδηγούν σε απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΣΟΥ "ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΥΤΕΡΗΗΗΗΗΗΗ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ;
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Όχι φίλε μου η λάσπη δεν αφορά καθόλου τα δικά σου σχόλια. Διαβάζω διάφορα σε άλλα blogs. Zητώ συγγνώμη για την παρεξήγηση!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σκέφτηκε κανείς το σεβασμό στους θεσμούς? Έβαλε κανείς στο μυαλό του ότι ο κόσμος θέλει ο Δήμος να λειτουργεί και να παράγει έργο? Απ' ότι ξέρω το ΠΑΣΟΚ σέβεται τους θεσμούς. Αν κάποιοι από την παράταξη του Χαμαλίδη δεν το σέβονται, διότι παίζουν δικά τους παιχνίδια, εξουσίας ή οικονομικά, τότε αυτό εγώ το λέω συμφέρον.
Λ.Μ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ.
ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
Ο κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.
ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ
ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ.
ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο κ. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ένας νέος από την Ορεστιάδα
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Αγαπητέ νέε απο την Ορεστιάδα,
Είναι αλήθεια ότι όλοι μας πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς και τους κανόνες λειτουργίας της Δημοκρατίας μας, αλλά περσσότερο και με θρησκευτική ευλάβεια αυτοί που τους υπηρετούν στα διάφορα αξιώματα. Όταν όμως η Δημοκρατία και οι θεσμοί που την υπηρετούν χρησιμοποιούνται για να ¨νομιμοποιηθούν" ενέργειες και πράξεις , που βρίσκονται σε εμφανή αντίθεση με το Δημόσιο αίσθημα και την κοινή περί δικαίου αντίληψη, τότε η αποχή απο τα όργανα , που ενεργοποιούν τους θεσμούς έχει την ένοια της προστασίας τους απο τους επίδοξους καταχραστές.
Το ζητούμενο λοιπόν σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η συμβατότητα των επιδιώξεων των θεσμικών οργάνων με τις προσμονές των πολιτών λαμβανομένων υπόψη και των διαφορετικών προσεγγίσεων που φυσικά υπάρχουν. Μέσα σ' αυτά τα πλαίσια κρίνονται και οι πολιτικές πράξεις των πολιτικών προσώπων, που δίνουν τη δυνατότητα σ' εμάς τους πολίτες να εμπιστευθούμε την ψήφο μας στον ένα ή στον άλλο εκτιμώντας την κρίση τους και την πολιτική πρακτική τους.
Η αλήθεια δεν είναι, κατά τη γνώμη μου, μία και μοναδική. Ο καθένας μας βλέπει τα γεγονότα απο τη δική του οπτική γωνία ανάλογα με τα βιώματά του, την πολιτική και πνευματική του συγκρότηση, γιατί όχι, τα προσωπικά του συμφέροντα.
Εξέφρασα και γω τη γνώμη μου όντας έξω απο τα πράγματα χωρίς να έχω όλα τα δεδομένα, που επηρέασαν και επηρεάζουν τις πράξεις των πρωταγωνιστών στα Δημοτικά πράγματα της πόλης μας απο την πλευρά ενός πολίτη που δε θα κρίνει τελικά απο μια μόνο συγκεκριμένη σκηνή, αλλά όταν δει ολόκληρο το έργο την ώρα που θα πέσουν οι τίτλοι και θα εμφανιστεί τo "ΤΕΛΟΣ" στο τέλος της τετραετίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΕΕ



ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ! ΟΛΟ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ!

enas geros

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ