ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Την Παρασκευή το μεσημέρι στις 3 μ.μ. είχαμε μια σπουδαία συνάντηση. Οι bloggers της πόλης μας (οι περισσότεροι) συναντηθήκαμε, γνωριστήκαμε, ήπιαμε το εξαιρετικό τσίπουρο του κυρ-Γιάννη (μόλις έφτιαξαν λίγο κεφάλι εμφάνισα και το κρασί μου και μ' άφησαν να πιστέψω ότι δεν κατάλαβαν πως ήταν ξίδι!!!) και κουβεντιάσαμε μέχρι τις 9 μ.μ.!!! για όλα τα θέματα. Εξηγήσαμε και αναλύσαμε τα αποτελέσματα των εκλογών, βγάλαμε αρχηγό της Ν.Δ.(Από δω το πηγαίναμε από κει το φέρναμε μας έβγαινε ο Σαμαράς), λύσαμε τα προβλήματα της πόλης μας, τα εθνικά θέματα, το Κυπριακό, τα εσωτερικά προβλήματα της Κίνας, τα προβλήματα της Παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, των Η.Π.Α. , της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής, τα θέματα της Εκπαίδευσης, του Παναθηναϊκού, του Άρη , του Ολυμπιακού, κ.α . Μας έφαγε πολύ ώρα, πώς θα λύσουμε το πρόβλημα της επιστροφής στο σπίτι μετά από τόσες ώρες απουσίας, αλλά τελικά το αφήσαμε να το σκεφτεί ο καθένας στο δρόμο.
Ήταν πολύ ωραία η συζήτηση απογυμνωμένη από πολιτικές σκοπιμότητες και ιδεοληψίες σε μια παρέα που αντιπροσώπευε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, όλες τις ηλικίες, τα φύλα, ετερόκλητες επαγγελματικές ομάδες.
Όλοι τους άνθρωποι αξιόλογοι, αξιαγάπητοι, φιλικοί με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.
Φυσικά και θα ξαναβρεθούμε σύντομα. Κατά πάσα πιθανότητα στον αποστακτήρα για το καινούργιο τσίπουρο (Σοφικό). Να είστε σε ετοιμότητα για τις 12-12-09. Να έρθουν κι αυτοί που έλειψαν στην πρώτη συνάντηση.

Σχόλια

Ο χρήστης Λευτέρης Χαμαλίδης είπε…
Εγώ δηλώνω μέσα από τώρα στη συνάντηση που προτείνεις στο τσιπουράδικο.
Έγινε όμως επίσης πρόταση από τον Τσομπανίδη Χρήστο στο ιστολόγιο του. Όσοι συμφωνούν να το δηλώσουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ