ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΙΟΣ!!!

Σχόλια

Ο χρήστης OnWine είπε…
Η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα απολύτως μήνυμα... ούτε η αντιπολίτευση, αλλωστε. Νομίζω ότι το πολιτικό μας σύστημα, όπως έχει εξελιχθεί, αρνείται να πάρει μηνυματα, δεν τα παραλαμβάνει καν... και όταν τα παραλάβει, τα ερμηνεύει όπως την βολεύει... γι΄αυτό και η ψήφος της Κυριακής, γιά όσους διαφωνούν συνολικά, δεν εκφράζει απολύτως τίποτα. Το χάος που δημιούργησε η ταράστια αποχή, είναι το καλύτερο "μη-μήνυμα" που μπορούσαμε να στείλουμε...
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Συμφωνώ μαζί σου Σχολιαστή στη διαπίστωση ότι το πολιτικό μας σύστημα βρίσκεται στα όριά του. Θυμίζει υπέργηρο που δε λειτουργούν πλέον ζωτικά του όργανα. Στο δικό μας η ακοή έχει πάψει να λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και πολύ φοβούμαι ότι μάλλον πρόκειται για συνδυασμό κουφαμάρας και γεροντικής ανίας!
Στο πως αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση δεν συμφωνώ. Ή οργανώνεται πολιτική δράση για ανατροπή αυτής της κατάστασης ή προσπαθούμε με τα όπλα που μας παρέχει το ίδιο το σύστημα να βελτιώσουμε εκ των έσω την κατάσταση. Σε βεβαιώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οργανωμένοι στα κόμματα που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τη λειτουργία τους, αλλά και την ποιότητα της "Δημοκρατίας" μας. Η τεράστια αποχή , που αναφέρεις, στην Ευρώπη,αλλά και στην Αμερική είναι συνηθισμένο φαινόμενο εδώ και πολλές δεκαετίες χωρίς να έχει επιφέρει κανένα χάος!
Ο χρήστης OnWine είπε…
Γράφεις: "Ή οργανώνεται πολιτική δράση για ανατροπή αυτής της κατάστασης ή προσπαθούμε με τα όπλα που μας παρέχει το ίδιο το σύστημα να βελτιώσουμε εκ των έσω την κατάσταση."

Συμφωνώ. Αλλά ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ότι αυτό μπορεί να προκύψει μέσα από τους υπάρχοντες κομματικούς μηχανισμούς, και τα υπάρχοντα κόμματα. Εχουν διαβρωθεί εδώ και πολυ καιρό με την παθογένεια της πολιτικής ζωής, και είναι αδύνατο να αλλάξουν. Από την άλλη, η ίδρυση νέου κόμματος "απαγορεύεται" από το σύστημα...

Οταν είχε προκύψει η "μάχη" Βενιζέλου-Παπανδρέου, ήλπιζα να οδηγήσει σε διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Οχι γιατί έχω κάποια ιδιαίτερη αντιπάθεια προς αυτό. Αλλά γιατί η κατάρρευση ενός μεγάλου κόμματος θα είχε καταλυτική επίδραση στο ΣΥΝΟΛΟ των κομμάτων. Θα επέφερε -κατά την ταπεινή μου γνώμη- και την διάλυση των υπολοίπων πλην ΚΚΕ... νέοι "σχηματισμοί" θα προέκυπταν, και ίσως νέα πρόσωπα θα εμφανίζονταν δίπλα στα "υλικά κατεδάφισης" με τα οποία θα χτίζονταν νέα σπίτια.

Αυτό δεν έγινε, αλλά θα ήταν -πάλι κατά την γνώμη μου- η θετικότερη εξέλιξη που θα μπορούσε να γίνει "εσωτερικά" του συστήματος γιά την μεταβολή (όχι αλλαγή) του πολιτικού σκηνικού.

Η άλλη, η "εξωτερική" εξέλιξη -πολύ επώδυνη, είναι κάποια "εθνική καταστροφή"... οικονομική κατάρρευση, ήττα βαρειά σε κάποιο σημαντικό εθνικό θέμα... αυτή θα έφερνε και την "κάθαρση" στην συνολική "ηθική" συστήματος και κοινωνίας.

Αυτές τις δύο αλλαγές βλέπω σαν μοχλό της αναμόρφωσης του πολιτικού συστήματος... λυπάμαι, αλλά την εκ των έσω, δεν την πιστεύω. Κανείς δεν κατεδαφίζει το σπίτι που κάθεται, ούτε τον εαυτό του. Ιδιαίτερα αν έχει φθάσει στα ανώτατα επίπεδα της διαφθοράς και δεν θυσιάζει στο ελλάχιστο το κομματικό και προσωπικό συμφέρον. Και αν υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι, είναι σταδγόνα στον ωκεανό...
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Μήπως η διάλυση του ενός απο τα δύο μεγάλα κόμματα θα είχε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα σχολιαστή; Το αίσθημα της απόλυτης κυριαρχίας του ενός απο τους δύο δεν θα λειτουργούσε πολλαπλασιαστικά στην αλαζονία του; Ο ηγεμόνας θα αισθάνονταν ακλόνητος στο θρόνο του και ουδείς θα τολμούσε απο την πλευρά της εξουσίας να τον αμφισβητήσει. Το "μαντρί" λειτουργεί σ' αυτές τις περιπτώσεις αποτελεσματικά. Συμφωνείς φαντάζομαι ότι η εξουσία λειτουργεί σαν ισχυρότατος αρμός συγκόλησης στα σώματα των κομμάτων.
Κι' αν ακόμα δεχτούμε ότι γεννιούνταν ένας καινούργιος πολιτικός σχηματισμός ποιά νομίζεις ότι θα ήταν τα στελέχη του; Πάλι οι ίδιοι που θα είχαν την απαραίτητη "αναγνωρισιμότητα".
Τα βασικά δομικά υλικά δυστυχώς θα ήταν πάλι τα ίδια. Άλλωστε "κομματικές καταστροφές", που συνήθως οδηγούν στη συλλογική κομματική "κάθαρση" υπάρχουν με τις εκλογικές διαδικασίες και μια τέτοια είχαμε και μεις στο ΠΑΣΟΚ το 2004. Ο γράφων σ' αυτή την περίοδο μπλέχτηκε στα κομματικά δρώμενα με την ελπίδα της οικοδόμησης ενός ειλικρινούς πολιτικού σχηματισμού. Μπορεί να μου πεις: Φιλαράκο την ώρα που το καράβι τους βούλιαξε βρήκαν κάποιους μαλακούληδες ιδεολόγους σαν και σένα για να παρουσιάσουν το "άλλο" τους πρόσωπο, σας έβαλαν για "βιτρίνα" και μόλις πάρουν την εξουσία βουτάνε ξανά το τιμόνι τα λαμόγια. Είναι ένα ενδεχόμενο. Αλλά, αν έτσι σκεπτόμαστε πάντα, τότε κι αν ακόμα γκρεμιστεί το σάπιο οικοδόμημα το οικόπεδο για πολύ καιρό θα μένει άδειο για να πετάνε τα σκουπίδια τους οι περαστικοί και να κατουράνε οι σκύλοι!
Ο χρήστης OnWine είπε…
Η διάλυση ενός μεγάλου κόμματος σαν το ΠΑΣΟΚ θα επέφερε ουσιαστικά και σχεδόν νομοτελειακά την διάλυση των υπολοίπων, λόγω των νέων σχηματισμών που θα προέκυπταν, των διεργασιών κλπ. Γι' αυτό και η ΝΔ ΕΤΡΕΜΕ το ενδεχόμενο τότε, και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το επιθυμούσε στην πραγματικότητα.

Από την άλλη... δεν μπορώ να αρνηθώ την αισιοδοξία ενός ανθρώπου που θέλει να προσφέρει, όπως εσύ... Μόνο η πείρα μας κάνει απαισιόδοξους, και όχι βέβαια η πείρα των άλλων.

Και η δική μου -τραυματική- εμπειρία από τον ίδιο χώρο προέρχεται, αλλά ΠΟΛΥ παλιώτερα, τότε ... στην αρχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ Η Ν.Δ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝΕ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

'Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ'
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ 'ΑΔΙΑΦΟΡΟ' ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΛΙΑ' ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ
Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΡΑΙΑ (ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ)
''ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ'' ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ .ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ Η ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ,ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?????

ΠΑΝΤΩΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.

''Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ''
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Αγαπητέ "Αδιάφορε",
Δεν νομίζω ότι έκρυψα ποτέ την κομματική μου ταυτότητα, ούτε υποστηρίζω ότι κατέχω την "αντικειμενική" αλήθεια. Προφανώς οτιδήποτε γράφω είναι η υποκειμενική μου άποψη για την οποία είναι απόλυτα θεμιτό να συμφωνείς ή να διαφωνείς. Εκτιμώ τους ανθρώπους όχι τόσο γι' αυτά που πιστεύουν , όσο για τη συνέπειά τους σ' αυτά που πιστεύουν. Κατά τη γνώμη σου είμαι εγκλωβισμένος στο σύστημα και στο κόμμα που υποστηρίζω . ΟΚ σεβαστή η άποψή σου, αλλά θα πρέπει να ακούμε όλοι εμείς που είμαστε "κολλημένοι" και την άποψη όλων αυτών που είναι "υπεράνω" κομμάτων για τον τρόπο που θα άλλαζε το σύστημα. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να το βελτιώσουμε λίγο ή πολύ από μέσα προωθώντας όσο μπορούμε έντιμους κανόνες στο πολιτικό παιχνίδι. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα, γιατί αυτή μας η προσπάθεια είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων και τι προτείνεις εσύ. Πρέπει ή δεν πρέπει να υπάρχουν τα κόμματα; Είναι δυνατόν οι άνθρωποι δρώντας ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο να πετύχουν οποιαδήποτε αλλαγή στο πολιτικό σύστημα; Συνέβη ποτέ αυτό ιστορικά; Πότε άρχισαν οι άνθρωποι να πετυχαίνουν βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης; Ποιές ανάγκες τους οδήγησαν να δημιουργήσουν τα πολιτικά κόμματα; Τί είναι εν τέλει τα κόμματα; Ποιοί αντιστέκονταν και γιατί έπνιγαν εν τη γενέσει τους στο αίμα κάθε κίνηση για ομαδοποίηση των ανθρώπων με στόχο την αλλαγή της πρωτόγονης κοινωνίας των κληρονομικώ δικαιώματι αρχηγών με δικαίωμα ζωής και θανάτου επί των υπηκόων τους; Αν δώσεις απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα στηριζόμενος σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε δογματικές παραδοχές, ευχαρίστως να απεγκλωβιστώ κι εγώ από την πλάνη μου, να σε βοηθήσω ν' αλλάξουμε πιο αποτελεσματικά τον κόσμο! Πολύ φοβούμαι ότι θα αναγκαστούμε να φτιάξουμε ένα καινούργιο "κόμμα" και άντε να πείσουμε τους άλλους ότι εμείς δεν είμαστε ίδιοι...
Υ.Γ. Λίγη υπομονή. Ένας μήνας έμεινε περίπου και θα ησυχάσεις για λίγο και από μένα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...κουβέντα!!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ...ΠΑΡΑΛΙΑ..το ίδιο...
ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ''ΕΚΡΑΓΕΙ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ,ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΑΡΑΛΙΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ) ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΠΑΓΑΑΚΙΑ.

Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΤΟ ? ΒΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΟΥΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙ ΣΤΙΤΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ???ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Η οικογενειοκρατία αγαπητέ μου "αδιάφορε' και η κληρονομικώ δικαιώματι παράδοση της εξουσίας από παππού σε εγγονό διευκολύνεται πολύ , όταν οι πολλοί τρέχουν στις παραλίες! Όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο λογικά βλέποντας τα πράγματα, αν εσύ π.χ. ήσουν ένας πετυχημένος έμπορος και είχες στη δουλειά τα παιδιά σου από μικρά, θα μπορούσαν τα δικά μου να τα συναγωνιστούν εύκολα σ' αυτό το πεδίο; Μπορεί να υπήρχαν και εξαιρέσεις, αλλά κατά κανόνα όχι. Όπως και τα δικά μου παιδιά χωρίς να είναι πιο έξυπνα από τα δικά σου ή των άλλων γονέων κατά κανόνα στα μαθηματικά ήταν πολύ πάνω από το μέσο όρο. Με τον ίδιο τρόπο ένας νέος που γεννιέται και μεγαλώνει σε μια οικογένεια πολιτικών ξεκινάει πολύ πιο μπροστά από τους άλλους γνωρίζοντας και αντικειμενικά καλύτερα την τέχνη. Την "αναγνωρισιμότητα", που οποιοσδήποτε άλλος την αποκτάει με πολλές θυσίες και αξίες που δοκιμάζονται πολλαπλά, αυτός την έχει έτοιμη προίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο κόσμος ψηφίζει όσους "αναγνωρίζει" και αποφεύγει τους πειραματισμούς με "άγνωστα" πρόσωπα και ας είναι πολλαπλάσιων ικανοτήτων άνθρωποι. Δεν μ' αρέσει και μένα αυτή πραγματικότητα , αλλά δυστυχώς αυτή είναι. Φαίνεται λογικό να αποκλειστούν οι γόνοι πολιτικών από το δικαίωμα του εκλέγεσθαι; Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι αλλάζουμε όλους τους επώνυμους και τους αντικαθιστούμε με ανώνυμους, αλλά ικανούς , τότε μάλλον ποτέ δεν θα διαπιστωθούν οι ικανότητές τους γιατί φοβούμαι ότι δεν θα εκλεγούν ποτέ... Επομένως; Μπορώ να υποθέσω ότι τους πολιτικούς με βαριά ονόματα μάλλον εμείς τους χρησιμοποιούμε για να μεγαλώσουμε ή να κρατήσουμε την πελατεία των μαγαζιών μας , παρά αυτοί εμάς;
Επειδή έχω ιδία πείρα για λίστες και χρίσματα και επιχείρησα με κάθε ειλικρίνεια να ακολουθήσω δημοκρατικές διαδικασίες στο κόμμα (στο μικρόκοσμο της πόλης μας τουλάχιστον) , σε βεβαιώ ότι οι υπέρμαχοι των μηχανισμών ήταν κατά κανόνα παρόντες στις διαδικασίες, ενώ όλοι αυτοί που δήλωναν πολέμιοί τους στα καφενεία, απουσίαζαν συνήθως στις παραλίες.
Η δημοκρατία αγαπητέ μου, για να λειτουργεί όπως τη θέλουμε, απαιτεί τη συνεχή μας παρουσία εκεί που παίρνονται αποφάσεις, καθώς και το θάρρος της γνώμης μας ακόμα κι αν μ' αυτή δυσαρεστούμε συγγενείς ή φίλους. Η δύναμη των ικανών -πλην άγνωστων-είναι οι πολλοί άγνωστοι, που τους αναγνωρίζουν και τους στηρίζουν. Η δύναμη των μηχανισμών είναι οι λίγοι , που έχουν σαφείς στόχους και συγκεκριμένα συμφέροντα. Έτσι η ντροπή για την απόδραση από τα κοινά δεν είναι δίκαιο να αποδίδεται με τόση ευκολία μόνο σ' αυτούς που μένουν!
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Παρακαλώ τους ανώνυμους σχολιαστές, που μου δίνουν δικαίωμα να σχολιάζω τά σχόλιά τους να το αναφέρουν ρητά.
(Ο αφελής είχα την εντύπωση ότι στο μλόγκ μου εγώ δίνω στους επισκέπτες το δικαίωμα να σχολιάζουν!!!)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
uΟΣΟ ΠΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ..ΚΡΙΜΑ!!
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ''ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ..Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!!Ο ΑΛΛΟΣ ΓΟΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!
...ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ...ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ''ΣΤΡΑΒΟΣ''..ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΛΟΥΚΙ'' ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΟΥΠΟΥΡΓΟΙ????
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ,ΣΜΙΤ,ΜΠΡΑΝΤ,ΚΟΛ,ΜΙΤΕΡΑΝ.ΝΤΕΛΟΡ,ΜΠΛΕΡ,ΜΠΡΑΟΥΝ,και τόσοι άλλοι!!!
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΒΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ '21 ΤΟΥ 1912 ΚΑΙ ΤΟΥ '40 (1940 ).ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΝΕΝΤΥ,ΜΠΟΥΣ,ΑΣΣΑΝΤ,ΚΑΣΤΡΟ,ΚΛΙΝΤΟΝ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ πχ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗΣ..
ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ...Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ..ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΟΥΝ!!!!
Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σχολιο για τον αδιαφορο 13/6/2009
6:29 μμ δεν θα κανεις κ.Χρηστο???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει οτι τα παιδιά μας θα είναι τα ικανότερα στο επάγγελμα μας.Όντως ξεκινούν απο άλλη βάση αλλά άλλο να είναι πάνω απ το μέσο όρο και άλλο να είναι τα πλέον ικανά σε κάτι. Δε με καλύπτει λοιπόν να ψηφίσω για τη θέση του πρωθυπουργού κάποιον που είναι πάνω απ το μέσο όρο των πολιτικών απλά, το θέμα είναι να μπεί ο καλύτερος δυνατός. Κι αυτό τα κόμματα το θυσιάζουν για τις ψήσους που αποκομίζουν απ τα βαριά όνομα
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Ανώνυμε 15 Ιούνιος 2009 4:34 μμ
Αν υπήρχε "ικανόμετρο" για όλες τις δουλειές τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά...Τότε πιθανόν να μη χρειάζονταν να κάνουμε και εκλογές!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ