ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΕΛΗ

Δε γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του κ. Βερελή, αν υπάρχουν άλλοι απ’ αυτούς που ο ίδιος ανέφερε. Μπορεί να αποδειχθεί ότι κάτι περισσότερο ήξερε και προχώρησε σ’ αυτή την πράξη για να προλάβει τα γεγονότα , όπως και ότι δεν είχε καμία επιλήψιμη συμπεριφορά , οπότε η παραίτησή του θα πάρει τη μορφή μιας γενναίας πολιτικής πράξης. Όπως και να έχει όμως το πράγμα δεν παύει να είναι μια πράξη που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη για κάθε πολιτικό άνδρα , του οποίου το όνομα εμπλέκεται σε δύσοσμες υποθέσεις και φανερώνει τη στοιχειώδη πολιτική του ευθιξία. Τη στιγμή που ο λευκανθείς Παυλίδης με δυο δικογραφίες στη Βουλή στήνει πανηγύρια στα Δωδεκάνησα επειδή τον ξέπλυνε η παράταξή του, ο Βερελής παραιτείται και μόνο γιατί επί υπουργίας του υπήρξε από έναν οργανισμό που βρισκόταν υπό την εποπτεία του τον καιρό που διετέλεσε υπουργός μια σκανδαλώδης προμήθεια πριν κατηγορηθεί από κανέναν και για τίποτα.
Ο παχυδερμισμός που επιδεικνύεται από πολιτικούς τύπου Παυλίδη και λοιπών Βατοπεδινών κ.λ.π., που βλέπουμε θρασύτατοι να περιοδεύουν τα κανάλια και να καταγγέλλουν το... ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα- και τον Βερελή που παραιτήθηκε -προκαλεί τον Ελληνικό λαό απαξιώνοντας παράλληλα το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ξεκινά κανείς, ένας πρωθυπουργός δηλαδή, να μιλά για νταβατζήδες δεν ξέρει ότι τελικά μπορεί να φτάσει στο γενικό το απόλυτο μπουρ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά την παραίτηση Βερελή και το κλείσιμο της Βουλής η διαφορά πήρε μεγαλύτερη αύξουσα κλίση - αυξήθηκε ντε η παράγωγος- στη δημοσκόπηση για τον ΑΝΤΕΝΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ