ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ BLOGS

Κυκλοφόρησε σε site πρόγραμμα με το οποίο εντοπίζεται η ταυτότητα των ανώνυμων σχολιαστών στα διάφορα blogs, το οποίο εξασφαλίσαμε στο ΛΙΓΑΠΟΛΑ.
Μετά απ' αυτή την εξέλιξη οι διαχειριστές των Blogs στην-pres-@ και Μανδαγόρας, που έφαγαν λουκέτο , κατέφυγαν, προσλήφθηκαν και εργάζονται πλέον στο blog ΛΙΓΑΠΟΛΑ, αφού εξασφάλισαν πολύ καλά συμβόλαια (πενταπλάσια αμοιβή απο το διαχειριστή του ΛΙΓΑΠΟΛΑ), δεδομένου ότι οι σιδηροδρομικές γραμμές στις οποίες τους υποσχέθηκαν ότι θα τους απασχολήσουν σταμάτησαν εδώ και καιρό τις εργασίες τους (ή μάλλον δεν τις ξεκίνησαν ποτέ). Παρά την οικονομική κρίση , που μαστίζει τη χώρα εμείς στο ΛΙΓΑΠΟΛΑ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε επιθετική πολιτική κάνοντας κι΄ άλλες προσλήψεις αντί για απολύσεις. Στο μέλλον όσοι αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο στο blog τους ή αισθάνονται κουρασμένοι ή κλείνουν απο έλλειψη αναγνωστών θα προσλαμβάνονται άμεσα και με δικό τους κλειδί για τις αναρτήσεις.
Το site απο το οποίο κατεβάσαμε το πρόγραμμα για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε ακόμα να αποκαλύψουμε.

Σχόλια

Ο χρήστης Makiaveli είπε…
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε μετερίζι αλλά η μάχη συνεχίζεται. Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα θα εξακολουθήσουν να μας βρίσκουν στο δρόμο τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κε Χ.
καλή πρωταπριλιά, και του χρόνου.
Χ,Ψ,Ζ,
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Xaxa.. Πολύ καλό..
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Καλό μήνα σε όλους.
Ο χρήστης Panagiotis Peteinatos είπε…
Αγαπητέ Χρήστο καλό μήνα!
Δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα το πρόγραμμα που περιγράφεις.

Η "κακή" συνήθεια που έχουμε να χρησιμοποιούμε παντού μόνο το ίδιο mail ή το ίδιο username είναι αρκετή για να μας εντοπίζουν και να μας ταξινομήσουν αυτόματα νέα προγράμματα όπως η ιστοσελίδα pipl.com αλλά και νέες περισσότερο αποτελεσματικές συνδρομητικές υπηρεσίες που ήδη έχουν πρόσβαση στο "βαθύ" διαδίκτυο" (πχ Facebook) με πληροφορίες που δεν μπορεί να αναδείξει η μηχανή αναζήτησης της google (http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Web) .

Πρόκειται για εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησης που για κάθε όνομα συνδυάζουν με ποιο ή ποια άλλα mail σχετίζεται, με ποιο ή ποια ψευδώνυμα συσχετίζεται και σε ποιες ιστοσελίδες, forums, blogs σχετίζονται αυτά τα ψευδώνυμα κλπ. Στο μέλλον θα λαμβάνεται υπόψη και ο αυθόρμητος σχολιασμός από τρίτα πρόσωπα ή φωτογραφίες που ανεβάζουν φίλοι εν αγνοία μας στο Facebook ή σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να μας ταξινομούν και από το "ύφος" γραφής μας ή το ιδιαίτερο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούμε. Τις θεωρητικές βάσεις τις έχει βάλει ο Αριστοτέλης "είμαστε αυτό που κατ' επανάληψη κάνουμε" είχε πει. Δηλαδή "όποιος κάνει κάτι, θα το ξανακάνει", και στο διαδίκτυο "όποιος γράψει κάτι, θα το ξαναγράψει".

Η έλλειψη ανωνυμίας ή ιδιωτικής ζωής είναι η επόμενη μεγάλη είδηση σχετικά με το διαδίκτυο τα επόμενα χρόνια. Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά.
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Όπως έχουν γίνει τα πράγματα Παναγιώτη , ειδικά στην τεχνολογία του διαδικτύου , όντως τίποτα δεν είναι πειστικό ψέμμα. Για τις λίγες δικές μου γνώσεις όμως φαντάζει σαν ψέμμα. Όπως για τον παππού μου η είδηση ότι ο άνθρωπος έφτασε στο φεγγάρι!
Όπως και νάχει το πράγμα καλό μήνα!
Ο χρήστης phlou...flis είπε…
δεν το θέλω, δεν το θέλω, δεν το χρειάζομαι

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ