"ΑΔΩΝΙΔΕΣ" ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ!

   
Σε  μπελά και πολλή σκέψη μας βύθισε  πάλι αυτός ο Άδωνις. Έβαλε το μεγάλο δίλημμα : ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές με τα λεφτά του ίδιου  και των ομοίων του να φεύγουν στο εξωτερικό ή Ν.Δ. και να φεύγουν τα παιδιά μας; Φαντάζομαι ότι για τους περισσότερους Έλληνες,  που δεν έχουν καθόλου λεφτά παρά μόνο χρέη, αλλά έχουν παιδιά και κανένα μερίδιο από τα λεφτά του Άδωνι θα ήταν προτιμότερο να έχουν κοντά  τα παιδιά τους και τον Άδωνι  και τους ομοίους του, μαζί με τα λεφτά τους, όπου στο διάολο θέλουν.
   Μας απειλεί λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης  ότι, αν στις εκλογές ο λαός αποφασίσει να ψηφίσει  ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος και όσοι έχουν λεφτά, θα τα βγάλουν έξω για να τα σώσουν. Έτσι ενεργούσαν διαχρονικά οι πραγματικοί πατριώτες. Οι υπόλοιποι ήταν τα κορόιδα της ιστορίας που έχασαν τις περιουσίες τους  και τις ζωές τους πιστεύοντας τα παραμύθια των διάφορων ΣΥΡΙΖΑ της κάθε εποχής, που αποφάσιζαν να μπλέκουν την Ελλάδα σε περιπέτειες.
    Ως γνωστόν, οι ξύπνιοι πατριώτες της εποχής του Θεμιστοκλή και του Αλκιβιάδη ,  όταν  οι τρελοί στρατηγοί αποφάσιζαν τον πόλεμο με τους Πέρσες, έστειλαν καραβιές ταλάντων σε ασφαλείς κρυψώνες  και άφησαν τα κορόιδα να σφάζονται σαν αρνιά στις κάθε λογής Θερμοπύλες .
    Οι φραγκάτοι  ξύπνιοι καπεταναίοι, όταν μυρίστηκαν ότι θα ξεσπούσε η επανάσταση του 1821 από κάποιους φαντασμένους  Έλληνες που αποφάσιζαν λέει "Ελευθερία ή θάνατο" κόντρα  στη βούληση του πανίσχυρου Μέτερνιχ έβγαλαν στο εξωτερικό τα γρόσια και τις χρυσές λίρες και άφησαν  τους μπουνταλάδες να παίζουν τους κλέφτες και αρματολούς.  Η  Μπουμπουλίνα και η Βιζβίζη μάλλον δεν φέρθηκαν έξυπνα  και πατριωτικά επιλέγοντας να θυσιάσουν την περιουσία τους για τον αγώνα.
     Όσοι δεν συμφωνούσαν με το ΟΧΙ κατά του Γερμανοϊταλικού  άξονα  έβγαζαν το χρήμα στη Γερμανία αφήνοντας τα κορόιδα να πολεμούν και ν' αφήνουν τα κόκαλά τους  στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου.
  Σε  μεγάλο δίλημμα  μας έβαλες πραγματικά Άδωνι. Φαντάσου να έχουμε  θερμό επεισόδιο  και μια κυβέρνηση να δηλώνει αποφασισμένη ότι "θα χύσουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας  για την προάσπιση της ακεραιότητας της πατρίδας " και άλλα τέτοια ηρωικά και να μας καλεί να στείλουμε στην πρώτη γραμμή τα παιδιά μας. Οποιοσδήποτε λογικός (κατά Άδωνι) άνθρωπος θα σκέπτεται, ότι τη στιγμή που κοτζάμ  υπουργός Ελληνικής κυβέρνησης δηλώνει (και άρα κάτι ξέρει) ότι  οι λεφτάδες (η Ελληνική ελίτ) όταν μυρίζονται κίνδυνο βγάζουν  έξω το χρήμα   αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει αυτό για την  "πατρίδα" τους, γιατί  να στείλει το παιδί του στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο να το χάσει και να μη το φυγαδεύσει στην ασφάλεια του εξωτερικού; Έχοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι αυτοί οι τύποι εκ του ασφαλούς και πιθανόν σε απ' ευθείας μετάδοση απο το εξωτερικό (κοντά στα λεφτά τους) θα εκφωνούν ηρωικούς λόγους και πατριωτικές κορώνες;
     Έχουν  τα λεφτά του Άδωνι και των ομοίων του μεγαλύτερη αξία από τις ζωές των παιδιών μας; Ή το ηθικό δίδαγμα του Άδωνι είναι ότι οφείλουμε να εκδηλώνουμε  τον πατριωτισμό μας  μόνο όταν ο λαός  αναθέτει  στο κόμμα της αρεσκείας μας να κυβερνά τον τόπο;
   Αν οι κυβερνώντες και τα κόμματά τους, κρατούν  στους κόλπους τους βουλευτές και υπουργούς με τέτοιες απόψεις, προφανώς τις ασπάζονται και οι ίδιοι. Αλλιώς οφείλουν να τους στείλουν άμεσα στα σπίτια τους ή όπου  επιθυμούν μαζί με τα λεφτά τους.
   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ