Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!


  Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο!  Οι σχέσεις κυβέρνησης-τρόϊκα  είναι στο κόκκινο και επίκειται οριστική ρήξη. Οι τροϊκανοί παραβίασαν την κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο πρωθυπουργός ετοιμάζει διάγγελμα, όπου θα καταγγείλει την τρόϊκα και το ΔΝΤ για απαράδεκτες παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας και θα κάνει επίκληση της εθνικής μας υπερηφάνειας, η οποία, ως γνωστόν, όταν θίγεται, κάνει τους Έλληνες....Τούρκους! Αιτία μια απαράδεκτη αξίωση  των Ευρωπαίων εταίρων μας, μέσω της τρόϊκα,  για αξιολόγηση των Ελλήνων υπουργών, όσον αφορά το κυβερνητικό τους έργο  στο τέλος κάθε εξαμήνου.  Είδαν και απόειδαν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει προκοπή και αποφάσισαν δραστικά μέτρα. Απαίτησαν από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κάθε εξάμηνο να στέλνει λίστα με διευθύνσεις και ονόματα υπουργών όπου :   
α) το 45%  θα κρίνεται υποχρεωτικά ανεπαρκές και οι υπουργοί, οι γενικοί τους γραμματείς και οι παρατρεχάμενοί τους θα τίθενται αυτομάτως σε διαθεσιμότητα  και θα απολύονται. Όσοι είναι βουλευτές θα χάνουν  τη βουλευτική τους ιδιότητα, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να είναι ξανά υποψήφιοι. Τη μοναδική δημόσια θέση που θα μπορούν να διεκδικήσουν θα είναι του καντηλανάφτη της ενορίας τους.
β) το 30% θα κρίνεται υποχρεωτικά επαρκές και θα αφορά τους υπουργούς, που ανταποκρίνονται στοιχειωδώς στα καθήκοντά τους. Ήτοι  να μην έχουν καταγραφεί από φακό των ΜΜΕ να κοιμούνται στα έδρανα.
γ) το 15% θα κρίνεται  υποχρεωτικά πολύ καλό, όπου θα υπάγονται οι υπουργοί που έχουν περάσει έστω και ένα νομοσχέδιο και τολμούν να κυκλοφορούν στους δρόμους, χωρίς τη συνοδεία της προσωπικής τους ασφάλειας.
δ)  το υπόλοιπο  10% να το ονομάζει όπως θέλει, αλλά όπως αναφέρεται ρητά να μη τολμήσει τη χρήση της λέξης  εξαιρετικό, γιατί θα πάρουν ανάποδες οι Ευρωπαίοι, καθώς όπως λένε, βαρέθηκαν πλέον την κοροϊδία.
  Η αιφνιδιαστική απόφαση της τρόϊκα πάρθηκε για να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων για την αντίστοιχη αξιολόγηση που τους επιβλήθηκε. 
Οι τροϊκανοί άφησαν να εννοηθεί ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί σταδιακά και για τους βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειάρχες.,  ακόμα και για τα ίδια τα κόμματα, αλλά το πράγμα κολλάει στην ποσόστωση και στα πρόσωπα που θα στέλνουν τις λίστες. 

Υ.Γ. Την πάτησα πάλι ως συνήθως! Περασμένα μεσάνυχτα μπροστά στον Η/Υ καταγράφω όνειρο θερινής νυκτός, καθώς μάλλον με πήρε ο ύπνος! πρόλαβα να κάνω την ανάρτηση πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε. Γιαυτό παρακαλώ μη πάρετε τίποτα στα σοβαρά απ' αυτά που διαβάσατε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ