TI ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;

 

   Απ' ότι φαίνεται και ο Τσίπρας δεν αντέχει πλέον τον Καμένο. Κάνει ό,τι μπορεί να τον ξεφορτωθεί! Κατσικώθηκε στην καρέκλα του υπουργού Εθνικής 'Άμυνας και δεν το κουνάει με τίποτα! Σκέφτηκαν να ορίσουν υπουργό Εθνικής Άμυνας με αρμοδιότητα τα σύνορά μας έναν αξιωματικό του ΝΑΤΟ με έδρα άλλο κτίριο και να τον αφήσουν να κάθεται στο πεντάγωνο μόνο για θέματα ασφάλειας στο ηπειρωτικό τμήμα της χώρας και το Ιόνιο πέλαγος και το υπουργείο του να μετονομαστεί σε "Υπουργείο Πατριωτισμού, Εθνικής Ανάτασης και Εμψύχωσης των Ενόπλων Δυνάμεων". Έβαλαν αρχικά το ΝΑΤΟ να αναλαμβάνει δράση στο Αιγαίο μπας και ψιλιαστεί κάτι και τις διατυπώσεις τις άφησαν για το μέλλον, αν δουν ότι δεν πιάνει καμία από τις άλλες μεθόδους που σκέφτονται να ακολουθήσουν. Προς το παρόν έβαλαν το Μουζάλα να αποκαλεί τα Σκόπια "Μακεδονία" για να τον εκνευρίσουν. Θα ζητήσει την παραίτησή του, σκέφτηκαν, δεν θα του κάνουμε τη χάρη και θα παραιτηθεί ο ίδιος! Ο Λεβέντης περιμένει πως και πως να πάρει υπουργείο και να γίνει ο νέος συνεταίρος. Να ανανεωθεί και το ιδεολογικό στίγμα, καθότι άλλο η συνεργασία με ένα κεντρώο κόμμα, άλλο με το "ψεκασμένο" του Καμένου. Αμ δέ! Ο Καμένος έτρεξε αμέσως στην καρέκλα του, έδεσε σφιχτά τους ιμάντες, το ξανασκέφτηκε, στηρίζει λέει την κυβέρνηση, αλλά αίρει την εμπιστοσύνη του στον υπουργό! Όταν χάσουν την εμπιστοσύνη του οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης θα το ξανασκεφτεί. Ο Τσίπρας άρχισε να σκέφτεται κι' άλλα τεχνάσματα για να τον εκνευρίσει. Π.χ. μπορεί να ανακοινωθεί κατάργηση της μισθοδοσίας των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και των κληρικών, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από καθαρό πατριωτικό και θρησκευτικό καθήκον. Ο Καμένος θα άρει αμέσως την εμπιστοσύνη του στον υπουργό οικονομικών και Παιδείας, αλλά θα στηρίζει την κυβέρνηση. Παίζεται να ανακοινωθεί αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης των εργαζομένων στα 95 και των απόστρατων αξιωματικών στα 82 χρόνια. Ο Καμένος θα άρει αμέσως την εμπιστοσύνη του στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Με τον ίδιο τρόπο θα ανακοινώνονται κατά ριπάς και άλλα τέτοια αντιλαϊκά μέτρα απ' όλα τα υπουργεία μέχρι να λυγίσει ο Καμένος και να παραιτηθεί, ως γνήσιος εκφραστής των λαϊκών και πατριωτικών υποθέσεων της χώρας. Αν δουν ότι δεν πιάνει πλέον τίποτα απ' αυτά θα βάλουν κάποιον να δηλώσει ότι ο κ. Γκρουέφσκι είναι φτυστός ο Μέγας Αλέξανδρος. Λέγεται ότι στην Αμφίπολη έκρυψαν ήδη ένα άγαλμα-ομοίωμα του Γκρουέφκι με ξανθιά χαίτη πάνω σε ρωμαλέο άλογο και θα το παρουσιάσουν για να κλονίσουν τα ιστορικά δεδομένα.

Φυσικά δεν πρέπει να περάσει από κανενός το μυαλό, ότι αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα θα οφείλονται στις δεσμεύσεις από το 3ο μνημόνιο. Στόχος είναι η απομάκρυνση του Καμένου, που ως γνωστόν δεν αντέχει τα μνημόνια και την προσβολή της Εθνικής περηφάνιας, όπως εννοείται και ο Τσίπρας!

Τότε θα έρθει ο Λεβέντης σαν κυβερνητικός εταίρος μαζί με κάποιους άλλους επαγγελματίες "σωτήρες" της πατρίδας από τις λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις και θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετάβαση από την "ψεκασμένη" στη "λεβέντικη" πλέον, "πρώτη φορά στα κουτουρού" αριστερά.



(τα παραπάνω αποτελούν μυθοπλασίες του γράφοντα σαν μικρό δείγμα "κρύου χιούμορ" στο οποίο ειδικεύεται.)






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ