ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ empty pockets

  



"Στον ισχυρισμό ότι οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης έχουν απευθύνει σαφείς προειδοποιήσεις προς την Αθήνα για κήρυξη πιστωτικού γεγονότος εφόσον προκηρυχθούν εκλογές, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στο Μega, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη."

Και λοιπόν; Μήπως η παρουσία στην κυβέρνηση της κ. Βούλτεψη και των ομοίων της, δεν είναι από μόνο του πιστωτικό γεγονός, που το υπομένουν τόσοι και τόσοι Έλληνες, εδώ και πολλούς μήνες; Τι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί, στο επίπεδο της πολιτικής μας εκπροσώπησης;

Προσπαθώ λοιπόν να τηλεφωνήσω στην κ. Βούλτεψη (δεν κατάφερα ακόμα να πιάσω γραμμή) και να προειδοποιήσω, πιστεύοντας ότι εκφράζω μερικά εκατομμύρια Έλληνες ακόμα, ότι θα κηρύξουμε πιστωτικό γεγονός, εφόσον δεν προκηρυχθούν εκλογές στην Ελλάδα, επειδή θα υπάρχει ο βάσιμος φόβος -για να μη πω βεβαιότητα -ότι δεν θα μπορούμε πλέον να ανταποκρινόμαστε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις έναντι του κράτους. Ας αναλάβει η Moody's να καταβάλει τους μισθούς της κ. Βούλτεψη και των λοιπών υπουργών, βουλευτών και πελατών και ας μας αφήσουν ήσυχους.

Αν δεν καταφέρω να πιάσω γραμμή, ας μεταφέρει κάποιος το μήνυμα.


Εγχώριος Οίκος αξιολόγησης "empty pockets"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΧ!