Follow by Email

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ

Πολλές φορές, ακούγοντας στα ΜΜΕ να λέγονται διάφορα για ορισμένες ομάδες εργαζομένων και επαγγελματιών, υιοθετούμε τις απόψεις που προβάλλονται με συνθηματική μορφή απ' αυτούς που ελέγχουν τα μικρόφωνα και θεωρούμε δεδομένες κάποιες παραμέτρους. Πολλές φορές όμως πρόκειται για "κατασκευασμένες" κατάλληλα παραμέτρους που επιβάλλονται από τα ΜΜΕ, καθώς οι ομάδες για τις οποίες γίνεται ο λόγος έχουν περιορισμένο χρόνο για να μπορέσουν να προβάλουν τη δική τους αλήθεια στα μέσα με μεγάλη ακροαματικότητα στο σύνολο των πολιτών.
Θεωρώ υποχρέωση κάθε πολίτη να μελετά πάντα και τις απόψεις της "άλλης" πλευράς πριν διαμορφώσει την τελική του άποψη.
Τελευταία γίνεται λόγος για το άνοιγμα των "κλειστών" επαγγελμάτων. Στην κοινή λογική δεν νοείται επάγγελμα , που να μη δίνεται δυνατότητα στον κάθε πολίτη με τα κατάλληλα προσόντα να το ασκήσει. Με τον όρο "κλειστό" επάγγελμα εννοούμε οποιοδήποτε απ' αυτά που δικαιούται να ασκεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων και υπάρχει νομικό κώλυμα για είσοδο οποιουδήποτε άλλου πολίτη δεν ανήκει σ' αυτή ή στους κληρονόμους της. Ένα τέτοιο επάγγελμα θεωρείται και προβάλλεται από τα ΜΜΕ ότι είναι το επάγγελμα των φαρμακοποιών.
Ας διαβάσουμε λοιπόν ΕΔΩ τι λένε γιαυτό οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί ΜΕ φαρμακείο και ΕΔΩ τί λένε οι φαρμακοποιοί ΧΩΡΙΣ φαρμακείο και ας απευθύνουμε όποιο ερώτημα έχουμε για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Όλο και κάποιος φαρμακοποιός της μιας ή της άλλης ομάδας θα βρεθεί να μας απαντήσει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://efimereyon.blogspot.com/

Μόνο εδώ λέγονται αλήθειες....

Ανώνυμος είπε...

Thn al;hueia ua thn bre;ite MONO εδώ : http://www.fskilkis.gr εδώ : http://www.e-farmakeio.com
και φυσικά http://www.pfs.gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
Share ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΓΕΣΕΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧ!@Δ&Α ΤΟΥ ΓΑΠΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ Ο ΓΑΠΑΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΒΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΟΚΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ....
Διαβάστε περισσότερα...

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011
Εθνικά εγκλήματα
Share 1) Σελ.119-ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανιστή(Κίνα-Ρωσσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθυκεύσει όυτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της...

Γι'αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η.....
κυβέρνηση!!!!
2) Σελ.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.Δηλ.μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
3) Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1 Ησύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο
4) Σελ΄121.παραγρ.5 Το επιτόκειο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο,επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
5) Σελ 123 Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου,
δεν μπορει να εκταμειεύσει χρήματα απο το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
6) Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5... Για να είναι νόμιμη,για να ενεργοποιηθεί κ να ησχύει η σύμβαση,δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους
του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης?ο υπουργός θα υπογράφει,ούτε καν ο πρωθυπουργος για να εκταμειεύεται το δάνειο?
ούτε ψήφιση ατη βουλή ούτε καν υπογραφή αποτον πρόεδρο της δημοκρατίας,ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)
7) Σελ 123,παράγραφος 5... Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαικής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανιστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαικό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανιστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα διαστήριο να εκδικάσει τετοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας,αλλά απο κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλα μας δένει τα χέρια.
Θα πρέπει να απεθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της γερμανίας,για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!
Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνεφ όρον,παραιτείται απο κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχεση με την παρούσα σύμβαση.
Όσον αφορά κατάσχεση,διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατα των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος Ούτε ο δανειολήπτης,ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία
(**όλο το παιχνίδι γίνεται για τον ορυκτό πλούτο τις χώρας κ τα πετρέλαια**)

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..σας εκλιπαρώ!!!!!!!!!!!!( ούτε σε διεθνές δικαστήριο δεν μπορούμε να προσφύγουμε .ΚΑΜΙΑ ασυλία για τα... περιουσιακά στοιχεία .
ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ .. ΠΑΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗS ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .) ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ .Ο Λ Α .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όλα αυτά στις πρώτες 200 και κάτι σελίδες . που να δούμε και τις υπόλοιπες 978 σελίδες μεταφρασμένες .. από ανθρώπους που ρίσκαραν την ζωή τους για να τα μάθει ο Ελληνικός Λαός ...
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ.. ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Ανώνυμος είπε...

Σελίδα 978 παράγραφος 7: 1) Αν δεν ξυπνήσει κανείς από τις κραυγές που θα ακούγονται από τους διάφορους φαντασμένους ΟΛΑ τα χρέη παραγράφονται!