BLOGS – ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ

Αγαπητέ Χρήστο,
Είχα καιρό να ασχοληθώ με αυτά που γράφονται στα blogs, τα οποία έχετε <<σηκώσει>> στο διαδίκτυο, προφανώς με όλη την καλή διάθεση, ως πολίτες υπεύθυνοι, επώνυμοι και σκεπτόμενοι.
Μόλις χθες (25/6/09) έκανα μια περιήγηση διαβάζοντας άρθρα και σχόλια και ένιωσα ιδιαίτερα προσβεβλημένος με τους χαρακτηρισμούς που – μέσω ανωνυμίας – εκτοξεύονται ένθεν και ένθεν.
Δεν απορώ πια – γιατί σαραντάρισα – που η πόλη αυτή έχει την πορεία που έχει!
Όπως οι λαοί που ο καθένας έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν, έτσι και οι πόλεις, ως μικρογραφία των λαών, ακολουθούν και ΑΞΙΖΟΥΝ αυτό που επιλέγουν.
Δεν θα σταθώ στα εκφραστικά τερατουργήματα, στα ανορθόγραφα κείμενα την ώρα που υπάρχουν κειμενογράφοι να διορθώνουν το κάθε σφάλμα.
Δεν θα ήθελα μια πόλη που να αποτελείται από <<Μπαμπινιώτηδες>>.
Δεν θα σταθώ σε άστοχες ρήσεις και αποφθέγματα που αν τα διάβαζαν αυτοί που τα είπαν πρώτη φορά θα σηκώνονταν από τους τάφους τους και θα μας βαρούσαν ή θα σκέφτονταν δύο φορές πριν τα ξαναπούν.
Δεν θέλω μια πόλη <<Καστοριάδηδων>> ή <<Αριστοτέληδων>>.
Αυτό που θα επιθυμούσα – χωρίς να μπορώ να το επιβάλλω ή να το απαιτήσω – είναι να υπήρχε λίγη τσίπα και λίγος σεβασμός, στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας.
Κρυμμένοι πίσω από ένα ομιχλώδες πέπλο – αυτό της ανωνυμίας - και ισχυριζόμενοι πως αυτό αποτελεί δικαίωμα και ύψιστο δημοκρατικό αγαθό, ανίκανοι άνθρωποι, τρωκτικά που μισούν όσους είχαν το θάρρος να εκτεθούν δημόσια, γιατί οι ίδιοι δεν θέλουν να το κάνουν, όχι από άποψη αλλά γιατί προσδοκούν να βρεθούν κάποτε σε δοτές θέσεις και το επώνυμο σχόλιο μπορεί να τους βαραίνει, κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και εκτοξεύουν μύδρους σε οποιονδήποτε θεωρούν πως έχει γράψει ένα σχόλιο, οποιονδήποτε επώνυμα καταθέτει άποψη, οποιονδήποτε ασχολείται με τα κοινά από το όποιο εκλεγμένο πόστο, χωρίς αιδώ, χωρίς ηθική, χωρίς τόλμη και εντέλει χωρίς σοβαρότητα.
Γνωρίζω ακόμα πως ελάχιστοι είναι οι πολίτες που μπαίνουν και διαβάζουν αυτές τις σελίδες.
Με στεναχωρεί όμως το γεγονός πως η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στο internet, είναι κατά κανόνα νέοι και κυρίως παιδιά, στα οποία οφείλουμε να διδάξουμε αρχές, αξίες και τρόπο ζωής.
Δεν τους αξίζει να παραδειγματίζονται από αυτού του τύπου τους τιμητές των πάντων.
Όταν χαρακτηρίζω κάποιον <<λαμόγιο>> έχω το θάρρος και την ευχέρεια να το πω μπροστά του, να παραθέσω επιχειρήματα γιατί το λέω και να του δώσω το δικαίωμα να πει τη δική του εκδοχή.
Αλλιώς ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ!!!!!!
Αλλιώς δείχνω πως δεν είμαι λαμόγιο επειδή ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ!!!
Διαβάζω για παρασκηνιακές διεργασίες, για χρίσματα και επιχρίσματα που πάνε κι έρχονται, για νέους και γέροντες που ψάχνουν, διεκδικούν, προετοιμάζουν, συζητούν και συμβουλεύονται και εν κατακλείδι προσπαθούν να διαμορφώσουν εν κρυπτό καταστάσεις.
Ως μέλος της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Ορεστιάδας – θέση την οποία υπηρέτησες και συ – έχω να δηλώσω ότι για κανένα λόγο, ΔΕΝ θα μας επιβληθεί υποψηφιότητα από άνωθεν, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
Τα κριτήρια δεν θα είναι ηλικιακά, δεν θα είναι καταγωγής, δεν θα είναι συντεχνιακά.
Θα προκριθεί η υποψηφιότητα που θα επιλέξουν τα μέλη αφού πρώτα οι συμμετέχοντες ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ πως θα στηρίξουν με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο ότι προκύψει από τους πολίτες.
Διαφορετικά ας μην κάνουν τον κόπο να παραστούν!!!
Νομίζω ότι έτσι λειτουργεί η δημοκρατία, που χωρίς να είναι το άριστο σύστημα, δεν παύει να είναι το καλύτερο που έχουμε.
Αυτό σε ότι αφορά το χώρο τον οποίο εκπροσωπούμε και πάντα με γνώμονα την επιλογή να δοθεί χρίσμα κομματικό.
Προσωπικά εύχομαι οι μικρές κοινωνίες να μην είχαν την ανάγκη των κομμάτων και τις εξαρτήσεις απ αυτά.
Να ήταν αυτορυθμιζόμενες!
Δυστυχώς με αυτά που βλέπω και διαβάζω αυτό θα αργήσει να γίνει.
Υπάρχουν εγκλωβισμοί, εξαρτήσεις και γραμμάτια, γιατί πολλοί (ίσως οι περισσότεροι) δεν εννοούν να εγκαταλείψουν το δόγμα <<σφάξε με πασά μ, να αγιάσω>> και δεν αποδέχονται πως μπορεί να υπάρχουν και μη ωφελημένοι, καθαροί άνθρωποι, που απλά μάχονται για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Φίλε Χρήστο δεν θα σε κουράσω άλλο.
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι η ανεγκεφαλιά περισσεύει – και αυτό δεν έχει να κάνει με την ευγονική – σε έναν ευλογημένο τόπο, που αν δε δει ποτέ του προκοπή θα φταίμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, διότι δεν μπορέσαμε ποτέ να αναδείξουμε τις αξίες, να τις προστατεύσουμε και να τις αναγάγουμε σε αναγκαιότητα!!!
Υ.Γ. Δεν υπάρχουν <<ψιλά γράμματα>> σ αυτό. Είναι κατάθεση ψυχής μετά από κάποια εμπειρία ετών.
Με εκτίμηση
Χάρης Κανταρίδης

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα, η ανωνυμότητα που επιλέγουν πολλοί (όπως εγώ) είναι έλλειψη θάρρους και αυτοπεποίθησης. Είναι πολύ πιο εύκολο να μπείς να κράξεις τον άλλο ανώνυμα για κάποιες πεποιθήσεις του, και να κάνεις το κομμάτι σου, απ ότι να προτείνεις και να στηρίξεις υπεύθυνα κάτι το οποίο πιστεύεις. Κι όταν δείς οτι κάποιος το πράττει φθονείς και ψάχνεις σημείο να μειώσεις την επιλογή του. Γι αυτό πιστεύω οτι είναι πολύ πιο χρήσιμα για την πόλη μας άτομα σαν το Χρήστο, που έχουν διάθεση και ικανότητα να κάνουν προτάσεις και να βοηθήσουν απ ότι πολλοί που πετάνε την παπαριά τους και φεύγουν για το δίπλα μπλόγκ για να κάνουν το ίδιο και εκει.
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
Προφανώς, αγαπητέ Χάρη, δεν αναφέρεσαι σε σχόλια που γράφτηκαν στο δικό μου ιστολόγιο.
Φαντάζομαι ότι η επιστολή αφορά γενικά τους χρήστες και σχολιαστές των τοπικών blogs και η επιστολή σου θα μπορούσε να σταλεί σε οποιοδήποτε απ' αυτά.
Κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο σχετικά με όσα γράφονται από ανώνυμους, που είναι πολλές φορές υβριστικά, θέλω να παρατηρήσω ότι δεν θα έπρεπε να τους δίνεται η αξία που σε καμία περίπτωση δεν έχουν. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί τους ή εν πάση περιπτώσει την αξία του το κάθε σχόλιο την αποκτά από τη λογική του πληρότητα και το ενδιαφέρον που προκαλεί στον αναγνώστη. Αυτά που γράφονται είναι πράγματα που λέγονται στα καφενεία και τις καφετέριες μεταξύ καφέ και ούζων πίσω από την πλάτη, όσων ασχολούνται με τα κοινά. Απλά το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να τα μαθαίνουμε, είτε προέρχονται από κακόβουλους, είτε από καλοπροαίρετους πολίτες. Αυτή είναι η μαγεία του διαδικτύου και βέβαια σ' αυτή την πόλη , όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά για να μπορεί να επηρεάσει την κρίση μας για τον καθένα, οποιοσδήποτε κακόβουλος.
Παραχωρώ, παρ' όλα αυτά, χώρο στο ιστολόγιό μου για την επιστολή σου σεβόμενος απόλυτα τη γνώμη σου.
Ο χρήστης Makiaveli είπε…
Δυστυχώς και όπως συμβαίνει συνήθως στα πάντα, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Σε περίπτωση που η επωνυμία γίνει υποχρεωτική (τεχνικά εύκολο και μέσα στις δυνατότητες του ιδιοκτήτη του ιστολογίου), πολλοί θα φοβούνται να εκφραστούν με την "ελευθερία" που εκφράζονται μέσα απο την ανωνυμία. Η ανωνυμία προφυλάσσει απο το κοινωνικό/πολιτικό/κλπ κόστος της κάθε κουβέντας, ιδιαίτερα όταν αυτή θίγει πρόσωπα.

Από την άλλη, η ανωνυμία - όταν αυτή είναι επιτρεπτή - θα σέρνει μαζί της και κακόβουλα σχόλια που στόχο θα έχουν να πλήξουν/συκοφαντήσουν το οποιοδήποτε "επώνυμο" πρόσωπο.

Είναι θέμα προτεραιότητας. "Ελευθερία" με αγκάθια, ή "ποιότητα"(?) με στέρηση ελευθερίας έκφρασης...

Τους χαιρετισμούς μου και τις ευχές μου για καλές διακοπές :-)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σήντρωφαι Χάρει
Αυτη τη στιγμή το "ΑΔΙΑΦΟΡΟ" εχει φθασει στους 70!!!σου λεει κατι αυτο?
Τωρα ,αφου καιρο ειχες καιρο να ασχοληθεις τι το θελες?Ενα θεμα που εχει εξαντληθει.Στα λογια να βρισκόμαστε ή λόγια του αέρα!!!
Η μηπως και ΣΥ βρήκες την ευκαιρία για να θίξεις τον καϋμό σου για το ποιός θα ειναι υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα,η ευκολία με την οποία μπορεις σήμερα να κρίνεις τους Ανώνυμους ,γιατι "χθες" δεν εκρινες τους επώνυμους?
Και ξεκινώντας απο ενα τόσο απλό σκεπτικο ,όσο το ,αφου μπορούν κάποιοι και γραφουν επώνυμα γιατι οχι και εμεις οι Ανώνυμοι!!
Και αν ειχες την "ευγενεια" να ξεκινήσεις το σχόλιο με το "αγαπητοί Ανώνυμοι"κλπ.κλπ.και οχι και εσυ εκ τους ασφαλούς ,αν και επωνυμος ,να βριζεις χυδαια συληβδην τους Ανώνυμους ,γι΄αυτον ακριβώς το λόγο ,του ότι δεν ξερεις,γιατι αυτους που ξέρεις Δεν Τολμάς ουτε κιχ να κάνεις,γενναίε μου!!
Κριτικη κανεις μονο στους Ανώνυμους
και δεν τολμας να πεις λέξη για τις "παπαριες" που ανεβάζουν!!
Δεν κατάλαβα οι επώνυμες "παπαριές" ειναι καλύτερες απο τις Ανώνυμες?
Δεν βρήκες λέξη "γενναίε μου"
για τον "ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ" ή "ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΥπΕΕ!" ή ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ Β' !ΚΛΠ.ΚΛΠ
Δηλαδή επειδή ειστε επώνυμοι μπορείτε να "σηκώνετε" οτι παπαριά θέλετε???
Για να πετάξεις ψηλά στον κόσμο του Ανώνυμου Σχολιαστή ,πρέπει να προσφέρεις κάτι που δεν προσφέρει ο αντίπαλός σου!!!Ακόμη και αν τα ποτά δεν ειναι κερασμένα!!

Τέλος νάσαι γερός και δυνατός και να τα Εκατοστήσεις.

Ενας "αδιάφορος" απο τους εβδομήντα (70)
ΟΟΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ανώνυμός 28 Ιούνιος 2009 1:36 πμ... Δεν είμαι ο Χάρης προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Και οι 70 αδιάφοροι δε λένε κάτι μπορώ να κάνω 70 φορές ανανέωση τη σελίδα και να βγάλω το πόστ ενδιαφέρον. Πάω στοίχημα οτι δεν είναι πάνω απο 5 αυτοί που ψήφισαν αδιάφορο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 70 Η 5 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ;ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ 170!ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ.
ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητε Χρηστο.
Δεν ειναι θεμα ηθικης αλλα θεμα Τάξης.
Δε γίνεται ,πως να το κανουμε,απο τη μια να καλωσορίζεις τον κόσμο σε συζητηση :
> για την πολιτική

> για τον πολιτσμό
> κ.λ.π
και συ καθε σχολιο με ασχετο θεμα (οπως και ο αλλος ο συν.Χαρης ξεκινησε-αφου σκυλοβρισε τους Ανώνυμους-για την Ανωνυμία και σας εκανε "μαθημα" πως θα βγάλετε τον υποψήφιο δήμαρχό σας) να βρισκεις την ευκαιρία να κάνεις προπαγάνδα για το ΠΑΣΟΚ.
για τον 10:21 που αφορα τον φόρο πηδηματος βρηκες να πεις ,τι δηλαδη
οτι φταιει η Ανωνυμία και Οχι το
"κορυφαίο" σου χιουμορ.
Για τον 28-6 2:46 που σχολιαζει την επωνυμια υπερασπιζομενος την Ανωνυμία ,δεν θα "βρεις" κατι.
(για να δουμε τι στραβό εκανε η ΝΔ και τι καλό το ΠΑΣΟΚ) είδωμεν
Ο χρήστης Χάρης Κανταρίδης είπε…
Ζητώ συγνώμη από όσους αναγκάστηκαν να το διαβάσουν και να το βρουν αδιάφορο.
Την επόμενη φορά θα γράψω βιβλίο για να το κάψουν στα κρυφά.
Χάρης Κανταρίδης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΝΤΑΡΙΔΗ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιος ειναι αυτος ο Κανταριδης και με τι ασχολειται;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δέν καταλαβαίνω τίποτα!!! Απο μια ανάρτηση που χαρακτηρίζεται αδιάφορη απο 142(!!!!!) (μέχρι στιγμής) επισκέπτες, ανέβηκε η επισκεψιμότητα του μπλόγκ 300% σε δύο μέρες!!! Τι θα γίνονταν αν ήταν και.... "καλή";
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 29 Ιούνιος 2009 3:58 μμ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ Η ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΑΠΟ BLOG ΣΕ BLOG
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΟΝ Χ.ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΙΔΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΚΡΙΤΕΣ,ΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ,ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΣΤΕΣ ΤΩΝ BLOGS,ΜΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ,
ΕΣΥ ΠΑΛΙ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΤΕ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ,ΠΟΣΟ ΦΟΡΟ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κανταριδη(μισητο ανικανο τρωκτικο) επι της ουσίας τιποτα .κοιταξε μην σε ερθει η υποψηφιοτητα απο κατωθεν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
h ....blogoy h despoina
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΙΔΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ?????ΕΞΩ..ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 5.146
χαχαχα α ρε κανταριδη για τον καυμο σου σου βρηκα λυση ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΤΩΘΕΝ ΠΙΕΣΕΙΣ Ο "ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ"
Ο χρήστης Χρήστος Χαρακοπίδης είπε…
ΑΔΙΑΦΟΡΕ μην ανησυχείς. Τις τελευταίες 3 μέρες είχα 300 περίπου επισκέψεις. Οι 5 βρήκαν το κείμενο "καλό" ή "ενδιαφέρον" . Οι υπόλοιποι 295 "ΑΔΙΑΦΟΡΟ", είτε το δήλωσαν , είτε όχι. Έτσι να τους μετράς απο δω και πέρα, έτσι θα τους μετρώ και γώ. Σε απαλλάσω βλέπεις απο περιττό κόπο. Σαν να λέμε δηλαδή, ότι για όσους δεν θέλουν να προσέρχονται στις εκλογές να ψηφίσουν τους βοηθούμε καταργώντας το νόμο που τους υποχρεώνει να το κάνουν. Μετράμε λοιπόν αυτούς που ψηφίζουν και παίρνουμε σαν "αδιάφορους" , όσους απέχουν. Σωστά;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ "ΡΟΖ" ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ!ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ,ΠΡΑΣΙΝΗ "ΚΟΜΠΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΑΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Α-λογικη ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!!!ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ BLOG
ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!

ΔΗΛ.ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ "ΑΦΙΑΦΟΡΟΥΣ"

ΛΕΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ" ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
1.ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΧΙΟΥΜΟΡ
2.ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ
3.ΕΡΙΣΤΙΚΑ-ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ (ΣΑΝ ΧΑΡΗΣ)
4.ΕΜΕΤΙΚΑ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΩΝ)
5.και οτι δεν γουσταρουμε κατα την ταπεινή μας Ανωνυμη γνωμη!!!
6.ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΞΥΠΝΗ" ΚΟΥΤΟ ΠΟΝΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ,ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ..

$$$$....ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ -ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ,ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ Τ'ΑΦΗΝΩ...

ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ "ΚΟΡΥΦΑΙΟ" (α ρε Μακιαβελι) ΧΙΟΥΜΟΡ ,ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΤΟ BLOG SOY...
XAXAXA
Ο ΔΙΕΓΡΑΜΜΑΝΕΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ